over ons

Tuinarchitectuur DDS is jouw ideale tuinpartner in het realiseren van uw tuin- en zwembadproject. Van ontwerp naar aanleg tot afwerking met oog voor detail.

onze visie

Binnen en buiten één. Dan geniet je volop van die overwogen interactie tussen architectuur en groencreatie. Uw tuin wordt tijdens alle seizoenen de ultieme buitenbeleving. De tuin vormt het ideale decor om zalig te vertoeven, genieten van de rust, creëren van een vakantiegevoel en een duik in het zwembad/zwemvijver te nemen.

Tuinarchitectuur DDS is jouw ideale tuinpartner in het realiseren van uw tuin- en zwembadproject. Van ontwerp naar aanleg tot afwerking met oog voor detail. Wij helpen u in de realisatie van uw ultieme droombeeld van buiten leven. Zowel door persoonlijke wensen en stijl maar ook door ecologie en duurzaamheid toe te passen in het ontwerp, wil Tuinarchitectuur DDS uw tuin tot een prachtige en kwalitatieve leefruimte omvormen.

over DDS

Dieter was van jongs af aan gepassioneerd door tuinen, natuur en groen. Door zijn opleiding tuinbouw werd zijn passie voor tuinarchitectuur nog versterkt. Hij studeerde landschaps- en tuinarchitectuur en richtte kort na zijn studies Tuinarchitectuur DDS op. Zijn vrouw Laura stapte mee in het bedrijf.

De onderneming kent sedert de oprichting een groeiend aantal enthousiaste en vakbekwame medewerkers, waardoor de totaalprojecten met vertrouwen kunnen worden aangenomen.

Oog voor kwaliteit en details, uniek, punctueel en persoonlijke aanpak neemt Dieter mee in zijn ontwerpen en realisaties.

werkwijze

Tuinarchitectuur DDS is sterk in totale tuinaanleg, van ontwerpplan tot volledige uitvoering. Benieuwd hoe wij te werk gaan?

werkwijze