over ons

Tuinarchitectuur DDS is jouw ideale partner voor tuinontwerp en aanleg, gespecialiseerd in tuin- en zwembadprojecten. Van ontwerp tot aanleg en afwerking met oog voor detail.

onze visie

Binnen en buiten één maken. Zo geniet je volop van de harmonieuze interactie tussen architectuur en groencreatie. Jouw tuin wordt in alle seizoenen de ultieme buitenbeleving. Het vormt het perfecte decor om te ontspannen, te genieten van de rust, een vakantiegevoel te creëren en een duik te nemen in je zwembad of zwemvijver.

Tuinarchitectuur DDS is jouw ideale partner voor tuinontwerp en aanleg, gespecialiseerd in tuin- en zwembadprojecten. Van ontwerp naar aanleg tot afwerking met oog voor detail. Wij helpen je om jouw ultieme droom van buiten leven te realiseren. Door persoonlijke wensen en stijl te combineren met ecologische en duurzame oplossingen, transformeert Tuinarchitectuur DDS jouw tuin tot een prachtige en kwalitatieve leefruimte.

over DDS

Dieter’s passie voor tuinen, natuur en groen begon al op jonge leeftijd en werd alleen maar sterker door zijn opleiding in tuinbouw. Na het afronden van zijn studies in landschaps- en tuinarchitectuur, richtte hij Tuinarchitectuur DDS op. Zijn vrouw Laura stapte later in het bedrijf. 

Sinds de oprichting heeft ons bedrijf een groeiend aantal enthousiaste en vakbekwame medewerkers verwelkomd. Deze toename stelt ons in staat om totaalprojecten met vertrouwen aan te nemen en uit te voeren.

Bij Tuinarchitectuur DDS staan we bekend om onze aandacht voor kwaliteit en details, wat duidelijk te zien is in al onze ontwerpen en realisaties. Onze benadering is uniek, punctueel en persoonlijk, wat resulteert in tuin- en landschapsarchitectuur van hoge kwaliteit, gedreven door ons streven naar vakmanschap.

werkwijze

Bij Tuinarchitectuur DDS zijn we gespecialiseerd in complete tuinaanleg, vanaf het eerste ontwerp tot aan de volledige uitvoering. Wilt u meer weten over onze werkwijze?

werkwijze